Ulični impro kviz

Impro liga Specialka, impro predstava uličnega gledališča

Trajanje: 25 min

Na ulico prihaja improviziran spopad v poznavanju zelo pomembnih in izredno nepomembnih dejstev – pa tudi vseh vmes! Tekmovalci, ki jih boste (so)oblikovali gledalci, bodo postavljeni pred različne naloge, vi pa jim boste pri tem bodisi stali ob strani, ali pa njihovo delo še dodatno otežili. Kdo se bo prebil do konca in pobral veliko nagrado? Kdo bo odšel za tri tedne smučat na Krvavec in kdo se bo poslovil praznih rok? Kdo bo prejel zlato, kdo pa cink? Pridružite se nam in izvedeli boste!

An improv crowd is coming to the streets – demonstrating knowledge of the very important as well as the totally redundant … and everything in between! Contestants, chosen by the audience, are assigned all sorts of tasks. You can either stand by their side or make their work even harder. Who’s going to be the last one standing and win the grand prize?

Igrajo: Olivija Grafenauer, Sara Šoukal, Veronika Hana Grubič, Mistral Majer, Maja Trampuš, Jošt Jesenovec, Veronika Vižintin (2023-), Luka Piletič (2020-2021), Kristjan Kolar (2020), Dino Kapetanović (2020-2021).

Koncept in režija: Jošt Jesenovec

Produkcija: Društvo za kulturo in izobraževanje IMPRO

v sodelovanju z Gledališčem Ane Monro

KOLOFON:

Vstopnina: brez

Lokacija: Festival Ana Desetnica

SiGledal: https://veza.sigledal.org/uprizoritev/ulicni-impro-kviz / https://veza.sigledal.org/dogodek/ulicni-impro-kviz-e

Nagrade: Finalni izbor za mednarodno nagrado odličnosti URBana LJUBLJana 2022, Društvo IMPRO s predstavo Ulični impro kviz, 3. 7. 2022

Festival Ana Desetnica 2023

Festival Ana Mraz 2022